FIV

Hem › Verksamhetschef till Friskvården i Värmland!

Verksamhetschef till Friskvården i Värmland!

Vill du vara med oss och bidra till en god och jämlik hälsa? Vår vision är: Vi möter dig där du är. Vilket för oss innebär att vi finns nära, vi har friskvårdscentraler i hela länet. Visionen betyder också att vi möter varje person utifrån deras motivation, steg i förändringen, förutsättningar och deras vardag.

Ditt jobb är viktigt

Som verksamhetschef är du en ambassadör för Friskvården i Värmland. Du har ansvar för verksamhet, medarbetare och ekonomi. Det innebär bland annat att du ansvarar för planering, samordning, utveckling, kvalitetssäkring och uppföljning av verksamheten.

Det här är du

Du har god kommunikativ förmåga och kan genom ett tydligt ledarskap kommunicera förväntningar och krav som resulterar i ett gott samarbete. Du har en vilja och förmåga att leda och utveckla medarbetare spridda i hela länet samt skapa delaktighet och dialog. Du tar tillvara på medarbetarnas kunskaper och initiativkraft.

Du kan hitta ett fortsatt bra samarbete med våra uppdragsgivare, men även utveckla detta.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du har ett brett kontaktnät, liksom en god förmåga till samverkan med olika intressenter för att nå uppsatta mål.

Det här är vi

Friskvården i Värmland är en ideell förening. Vår verksamhet får uppdrag och bidrag från Region Värmland och Värmlands alla 16 kommuner. Inom Friskvården i Värmland finns 18 helårstjänster (hälsokonsulenter, dietist, psykolog och sjukgymnast) och cirka 100 timanställda motionsledare. Vår styrelse består av representanter från Region Värmland och Värmlands Idrottsförbund samt en valbar plats. Sedan 2005 har vi uppdrag från Region Värmland att vara mottagare av Fysisk aktivitet på Recept (FaR).

Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner
Styrelseordförande Kenth Carlsson, telefonnummer 070–3­82 35 33
Facklig representant Sofia Sätter, telefonnummer 010–476 47 66

Anställningens omfattning: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid, 100%
Ansök senast: 2020-05-31
Tillträde: Enligt överenskommelse

Skicka din ansökan!