FIV

Hem › Munkfors

Munkfors

Vi startar våra motionsgrupper igen!

Vattenmotion – 6 september – 13 december Här får du en genomkörare av hela kroppen på ett effektivt, skonsamt och skönt sätt. Vi tränar allsidigt med både kondition, styrka och rörlighet.                                            

Måndagar kl. 17.00-18.00
Plats: Forsnäsbadet

Ryggmotion – 8 september– 15 december. Träning för dig som behöver ta extra hänsyn till ryggen. Här tränar vi allsidigt och bygger upp styrka, stabilitet och rörlighet med säkra övningar.

Onsdagar kl. 17.00-18.00
Plats: Munkerudsskolan

Begränsat antal platser. Ni behöver anmäla er till hälsokonsulent Johanna Grendler. Detta görs enklast via sms eller mail, se nedan.

Vi följer folkhälsomyndighetens riktlinjer och reserverar oss för eventuella ändringar utifrån dessa. Vi stannar hemma vid sjukdom och håller avstånd.

Johanna Grendler, Friskvården i Värmland, Munkfors
Tel: 010-476 47 67, SMS: 076-107 40 66  
Mejl: friskvarden.munkfors@telia.com

Kontakt

Hälsokonsulent
Johanna Grendler

Friskvårdscentralen är öppen tisdagar och torsdagar.

Munkfors friskvårdscentral
Tallåsvägen 6, 684 30 MUNKFORS
Besöksadress: Fysioterapimottagningen, Vårdcentralen

Tel: 010-476 47 67 SMS: 076-107 40 66
friskvarden.munkfors@telia.com

› Motionsgrupper hösten 2021

Vi är motionsledare i Munkfors:

Åsa Gunnarsson 0563-51822

Johanna Grendler 076-1074066

Välkommen till vår friskvårdscentral. Till oss kan du komma när du vill få stöd att förändra dina matvanor och motionsvanor. Du kan själv ta kontakt med hälsokonsulenten eller få en kallelse när du ordinerats fysisk aktivitet (FaR). Du kan också anmäla dig till våra motionsgrupper.

VI KAN ERBJUDA DIG!

Hälsosamtal

Samtalet utgår från din situation idag och vad du vill och kan göra för att förändra och skapa en god hälsa. I hälsosamtalet ingår ett konditionstest. Kostnad: 100 kr.

Konditionstest

Du kan även komma till din friskvårdscentral för enbart ett konditionstest. Kostnad: 100 kr

Hälsokursen

Är en gruppverksamhet för dig som behöver stöd, kunskap och inspiration att komma igång med en levnadsvaneförändring. Innehåll i kursen är kring mat, motion, motivation, sömn och stress. Kursen är kostnadsfri. Anmälan sker till Friskvårdscentralen och minst 8 stycken anmälda krävs för start.

Motionsverksamheten

För närvarande är motionsverksamheten pausad tills restriktionerna ändras. Vi erbjuder digitala promenader med start vecka 6. Kontakta hälsokonsulent Johanna Grendler vid frågor: 0761074066

Terminsavgifter

En motionsaktivitet i veckan: 550 kr per termin. Två motionsaktiviteter i veckan: 700 kr per termin. Badavgift tillkommer för vattenmotionen. För dig som har fått ett FaR och varit på ett hälsosamtal kostar första terminen 350 kr för två eller fler aktiviteter.

Vår anpassning angående covid-19

Vi följer händelseutvecklingen och utgår från Folkhälsomyndighetens aktuella riktlinjer och rekommendationer. Vi jobbar kontinuerligt med att hitta lösningar och åtgärder så att vi kan erbjuda en säker och trygg verksamhet för våra besökare och vår personal. Läs mer här om vårt utbud och anpassning!

Olika alternativ för ditt hälsosamtal!

Under dessa tider kan vi erbjuda olika alternativ för ditt hälsosamtal hos oss:
– Man kan välja att ha hälsosamtalet utomhus
– Hälsosamtalet kan genomföras via Teams, per telefon och uppföljningen per telefon och SMS

Vi uppmanar de som ska besöka oss utomhus eller på friskvårdscentralen att följa Folkhälsomyndighetens allmänna råd: ”Skydda dig själv och andra”