FIV

Hem › Kil

Kil

Kontakt

Hälsokonsulenter
Gunilla Hermansson
Anna Larsson

Friskvårdscentralen
Vårdcentralen
Hälsostigen 1
665 31 KIL
0554-193 56

E-post: friskvarden.kil@telia.com
anna.larsson@torsby.se

› Motionsgrupper våren 2019

Motionsledare

Tina Wilhelmsson

Bertha Abelsson

Sidsel Syversson

Välkommen till vår friskvårdscentral. Till oss kan du komma när du vill få stöd att förändra dina matvanor och motionsvanor. Du kan själv ta kontakt med hälsokonsulenten eller få en kallelse när du ordinerats fysisk aktivitet (FaR). Du kan också anmäla dig till våra motionsgrupper.

VI KAN ERBJUDA DIG!

Hälsosamtal

Samtalet utgår från din situation idag och vad du vill och kan göra för att förändra och skapa en god hälsa. I hälsosamtalet ingår ett konditionstest.
Kostnad: 100 kr.

Konditionstest

Du kan även komma till din friskvårdscentral för enbart ett konditionstest.
Kostnad: 100 kr.

Hälsokursen

Är en gruppverksamhet för dig som behöver stöd, kunskap och inspiration att komma igång med en förändring. En förändring som gäller dina matvanor och din motion.
Kursen är kostnadsfri.

Motionsverksamheten

Höstens motionsverksamhet startar under vecka 36. Ingen aktivitet vid röda dagar.Till våra motionsgrupper krävs ingen föranmälan och vi har löpande intag under hela terminen. (Gäller inte vattenmotionsgrupperna).

Terminsavgifter
En motionsaktivitet i veckan: 550 kr per termin,
Två eller flera motionsaktiviteter i veckan: 700 kr per termin.
Deltagande i vattenmotion kan endast erbjudas ett tillfälle i veckan. I vattenmotionen tillkommer kommunens badavgift. För dig som har fått ett FaR och varit på ett hälsosamtal kostar första terminen 350 kr för en eller flera aktiviteter.