FIV

Hem › Kil

Kil

Under hösten 2020 är de flesta av våra motionsgrupper och hälsokurser inställda på grund av Coronavirus covid-19. Se mer information under Motionsgrupper. Vi följer utvecklingen och återkommer med information. För närvarande inför vi inga förändringar/restriktioner för enskilda besök/hälsosamtal men uppmanar de som ska besöka oss att följa Folkhälsomyndighetens allmänna råd: ”Skydda dig själv och andra”

Du hittar även aktuell information på: 1177.se/Varmland

 

Kontakt

Hälsokonsulent
Agnes Vigander

Friskvårdscentralen har öppet;
måndag
onsdag
torsdag
fredag

Lämna meddelande på telefonsvararen eller skicka mail om jag inte finns på plats eller har möjlighet att svara när du ringer.


Friskvårdscentralen
Vårdcentralen
Hälsostigen 1
665 31 KIL
Telefon: 010-476 47 65
Sms: 076-698 06 65

E-post: friskvarden.kil@telia.com

› Motionsgrupper hösten 2020

Motionsledare

Bertha Abelsson

Agnes Vigander

Välkommen till vår friskvårdscentral. Till oss kan du komma när du vill få stöd att förändra dina matvanor och motionsvanor. Du kan själv ta kontakt med hälsokonsulenten eller få en kallelse när du ordinerats fysisk aktivitet (FaR). Du kan också anmäla dig till våra motionsgrupper.

VI KAN ERBJUDA DIG!

Hälsosamtal

Samtalet utgår från din situation idag och vad du vill och kan göra för att förändra och skapa en god hälsa. I hälsosamtalet ingår ett konditionstest. Hälsosamtalet kan ske på plats, via telefon, i form av ett promenad-samtal eller via sms.
Kostnad: 100 kr på plats eller promenad-samtal, 50 kr telefonsamtal

Konditionstest

Du kan även komma till din friskvårdscentral för enbart ett konditionstest.
Kostnad: 100 kr.

Hälsokursen

Är en gruppverksamhet för dig som behöver stöd, kunskap och inspiration att komma igång med en förändring. En förändring som gäller dina matvanor och din motion.
Kursen är kostnadsfri. INSTÄLLD UNDER HÖSTEN 2020

Motionsverksamheten

Då vår ordinarie verksamhet utgår även under höstterminen så erbjuder vi åter igen alla våra deltagare utemotion ute på Frykstahöjden två gånger i veckan med start måndag 7 september kl. 14.00 och torsdag 10 september kl. 10.00. Samling vid parkeringen. Se mer information till höger, under Motionsgrupper hösten 2020. Utemotion erbjuds kostnadsfritt. Varmt välkomna!

Höstens motionsverksamhet startar under vecka 36. Ingen aktivitet vid röda dagar.Till våra motionsgrupper krävs ingen föranmälan och vi har löpande intag under hela terminen. (Gäller inte vattenmotionsgrupperna).

Terminsavgifter

En motionsaktivitet i veckan: 550 kr per termin
Två motionsaktiviteter i veckan: 700 kr per termin
Tre eller fler motionsaktiviteter i veckan: 850 kr per termin

Deltagande i vattenmotion kan endast erbjudas ett tillfälle i veckan. I vattenmotionen tillkommer kommunens badavgift på 350 kr. För dig som har fått ett FaR och varit på ett hälsosamtal kostar första terminen 350 kr för en eller flera aktiviteter, badavgiften tillkommer för Vattenmotion.